Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sisustusterapiaa ry:n vuosikokous

25.5.2018 klo. 18:00

Tapahtuma navigointi

Sisustusterapiaa ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään perjantaina 25.5 klo 18.00 alkaen Stockmann Fazer 8th Floor kahvila/ravintolan tiloissa osoitteessa Aleksanterinkatu 52, 00100 Helsinki. Kahvitarjoilu!

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 13. pykälän mukaiset vuosikokousasiat, pois sulkien kohdat 5.-6. (esitetään tilinpäätös/toiminnantarkastajien lausunto sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille)
Kyseisiä kohtia ei käsitellä, koska tilikausi ei ole vielä täysi. Myös kohta 8. (valitaan hallitukselle puheenjohtaja ja muut jäsenet) jää käsittelemättä, koska sääntöjen mukaan hallituksen työskentelykausi on vuosikokousten välinen aika ja kausi on vielä kesken.
ESITYSLISTA

1. kokouksen avaus
2. valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa.
3. todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4. hyväksytään kokouksen työjärjestys
5. vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus ja eräpäivä
6. valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastaja taikka yksi tai kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa
7. Muut asiat
8. Kokouksen päättäminen

Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian vuosikokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä tieto kirjallisesti hallitukselle osoitteeseen toimisto@sisustusterapiaa.fi viimeistään viikkoa ennen kokousta, jotta asia voidaan sisällyttää esityslistaan.

Sisustusterapiaa ry:n hallitus

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
25.5.2018
Aika:
18:00

Tapahtumapaikka

Stockmann Fazer 8th Floor
Aleksanterinkatu 52
Helsinki, 00100
+ Google Map