Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ALVAR AALLON JALAN JÄLJILLÄ NOORMARKUN RUUKISSA

24.3.2018 klo. 12:00

50€

Tapahtuma navigointi

Maaliskuun lopussa la 24.3.2018 Sisustusterapiaa ry järjestää upean ”Alvar Aallon jalan jäljillä”- kulttuurimatkan Noormarkun ruukkiin ja Villa Maireaan.

Kulttuurikierros alkaa Noormarkun klubin maalaisbuffet-lounaalla klo 12.00 (sis. runsaan salaattipöydän, lämpimän pääruoan sekä jälkiruoan ja kahvin), jonka jälkeen tutustutaan oppaan johdolla vanhan ruukkialueen Aalto-arkkitehtuuriin ja historiaan.

Opastettu kierros kuvaa Ahlströmin ja arkkitehti Alvar Aallon yhteistyötä, ystävyyttä ja sen pohjalta syntyneitä arkkitehtuurin ja muotoilun suomalaisia mestariteoksia. Kävelykierros päätetään tutumiskäyntiin suomalaisen arkkitehtuurin helmeen, Villa Maireaan, jonka arkkitehti Alvar Aalto suunnitteli Maire ja Harry Gullichsenin kodiksi vuosina 1938–39. Villa Mairea on unohtumaton elämys kaikille taiteesta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille.

Matkan hinta yhdistyksen jäsenille on 50€ (sisältäen buffet-lounaan, opastetun ruukkikierroksen sekä sisäänpääsyn ja opastuksen Villa Maireassa). Mukaan mahtuu maksimissaan 40 hlöä (2×20 hlön ryhmää) ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, maksusuorituksen näkyessä yhdistyksen tilillä FI71 5710 8320 1418 75. Ilmoittautuminen on sitova, joten maksettuja suorituksia emme voi palauttaa mikäli peruutat tulosi. Maksaessasi matkaa, kirjoita viestikenttään VILLA MAIREA!

Mikäli paikkoja jää yli, voidaan mukaan ottaa myös ei-jäseniä, heille matkan hinta on 65€.

Kimppakyytejä kannattaa huudella nyt ympäri Suomea – säästetään rahaa, bensaa ja luontoa!

Lämpimästi tervetuloa mukaan huimaan kulttuurimatkaan Villa Maireaan ja Noormarkun ruukkiin!

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
24.3.2018
Aika:
12:00
Hinta:
50€

Tapahtumapaikka

Noormarkun Ruukki
Laviantie 14
Noormarkku, 29600 Suomi
+ Google Map